Werving en selectie

Werving en selectie

Heeft u een vacature of (tijdelijk) behoefte aan extra arbeidskrachten? Het vinden van geschikt personeel hoeft voor u geen kostbare of tijdrovende klus te zijn.

Het WGSP is uw lokale advies- en bemiddelingspartner. Wij bieden u kosteloos professionele ondersteuning bij de werving en selectie van personeel of capaciteitsproblemen.

Reguliere en tijdelijke vacatures

Zowel bij de invulling van reguliere als tijdelijke vacatures zijn wij u graag van dienst. Ook bij vacante leerwerkbanen, scholingstrajecten en stageplaatsen gaan onze recruiters graag voor u aan de slag.

Uw wensen centraal

Bij het WGSP staan de specifieke wensen van werkgevers te allen tijde centraal. Of u nou een lokaal MKB-bedrijf heeft of behoort tot een landelijk opererende onderneming. Een WGSP accountmanager komt bij u langs om uw personeelsvraag te bespreken en uw bedrijf goed te leren kennen.
Op basis van uw wensen en eisen selecteren onze recruiters de best passende kandidaten. Hierbij wordt zowel gekeken naar functie-eisen als aansluiting tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

Kandidaten

Ons kandidatenbestand bestaat uit mensen met zeer uiteenlopende vaardigheden en werkervaringen. Van basisopleiding tot WO niveau van techniek tot zorg, van schoonmaakkracht tot commerciële topper. Het zijn gemotiveerde werkzoekenden die  tijdelijk een inkomensondersteuning in de vorm van een uitkering ontvangen. In sommige gevallen kan dit betekenen dat u bij indiensttreding gebruik kunt maken van subsidies of (fiscale) voordelen.

 • Door ondersteuning vanuit het WGSP hebben wij snelle groei kunnen realiseren

  Jeroen Brouwer - Directeur Student aan Huis

  Lees verder

 • De werving van geschikte kandidaten kan ik gerust aan het WGSP over laten

  Jessica Vennekotter - Euroforce

  Lees verder

 • Ik kan iedere werkgever aanraden personeel te werven via het WGSP

  Bert van Eeden - Directeur misterbed.nl

  Lees verder

Op zoek naar personeel?

Bent u geïnteresseerd in ons werving en selectie aanbod of heeft u vragen?

Neem contact op