WGSP snapt wat voor soort medewerkers ik zoek en bespaart mij tijd en kosten

Edward de Beer - Directeur Old Holland

Old Holland

Old Holland is gevestigd in Driebergen en produceert sinds 1664 kunstenaarsverven. Het bedrijf staat bekend als de verfproducent voor kunstenaars en levert inmiddels wereldwijd. Deze werkgever ondersteunen wij sinds enkele jaren bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Of het nu gaat om productiemedewerkers die aan de slag kunnen in de specialistische verffabriek of de financiële administratie, directeur Edward de Beer doet graag een beroep op het WGSP.

Tijd en kosten besparing

“Als ik een vacature heb dan bel ik het WGSP. Met name vanwege de prettige dienstverlening en de persoonlijke werkwijze. Daarbij is het een tijdrovende klus om de werving en selectie procedure zelf in de hand te houden en werven via een uitzendbureau is zeer prijzig. Het WGSP snapt naar wat voor soort medewerkers ik op zoek ben en bespaart mij een hoop tijd en kosten. Als ik een vacature ingediend heb ontvang ik binnen korte tijd een keurige voorselectie van geschikte kandidaten.”, vertelt Edward de Beer.

Proefplaatsing

“Ik vind het prettig om ook mensen die al langer zoekende zijn naar werk een kans op een baan bieden. Een groot voordeel is dat wanneer ik twijfel of de kandidaat de functie goed kan vervullen ik gebruik kan maken van een proefplaatsing. Dit biedt mij de mogelijkheid om zonder risico te kijken of er echt sprake is van een wederzijdse match in de dagelijkse praktijk.”, aldus Edward de Beer.