De werving van geschikte kandidaten kan ik gerust aan het WGSP over laten

Jessica Vennekotter - Euroforce

Euroforce

Euroforce is een uitzendorganisatie en actief binnen verschillende branches. Daarnaast verzorgt Euroforce voor diverse opdrachtgevers MVO trajecten. “De werving en selectie van geschikte kandidaten kan ik met een gerust hart aan het Werkgeverservicepunt overlaten. Het WGSP Kromme Rijn Heuvelrug hanteert een gedegen werving en selectie procedure die voor ons van groot belang is.”, zegt Jessica Vennekotter.

MVO trajecten

Naast het uitzenden van flexibel personeel in diverse branches verzorgt Euroforce werkgelegenheidsprojecten. “Op basis van de wensen van onze opdrachtgevers verzorgen wij MVO trajecten waarbij we werkzoekende die op dit moment in een uitkeringssituatie zitten een baan aanbieden binnen de lokale catering branche. Het doel van deze projecten kent zowel een commercieel als sociaal belang en verlopen zeer succesvol. Het blijkt voor onze opdrachtgevers een goede manier te zijn om geschikt en gemotiveerd personeel te krijgen.”, vertelt Jessica.

Speeddates

Regelmatig organiseert het WGSP voor Euroforce speeddates om kennis te maken met kandidaten die enthousiast zijn om weer aan het werk te gaan. “ Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, betrouwbaarheid, betrokkenheid en professionaliteit. Door de uitgebreide screening vanuit het WGSP en een zorgvuldige inwerkperiode zijn we in staat om aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen en een goede, betrouwbare werknemers uit te zenden.”